Maandag in Humberto: Sherida Spitse over Olympische droom die in duigen viel

Maandag in Humberto: Sherida Spitse over Olympische droom die in duigen viel
De gasten van maandag 26 juli

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van maandag 26 juli

  • Met het Olympisch Festival, waar de medaillewinnaars worden gehuldigd, is Den Haag het epicentrum van de Spelen in Nederland. Bij Humberto praten we erover met burgemeester Jan van Zanen en Roxana Tajvar, directeur van het Kurhaus.
  • Nooit was ze geblesseerd, maar op het meest ongewenste moment moest recordinternational Sherida Spitse, met 188 interlands, vlak voor de start van de Spelen in Japan passen voor Oranje. Haar Olympische droom viel in duigen. Vanavond vertelt ze erover.
  • Vanavond blikken we terug en vooruit op de Olympische Spelen! Jack van Gelder, Leontien van Moorsel, Inge de Bruijn en Mark Tuitert schuiven bij ons aan.
  • In Tokio vloog Epke Zonderland nog één keer door de lucht, maar daarna nam de Flying Dutchman afgelopen zaterdag afscheid van zijn indrukwekkende turncarrière. Vanavond vieren we zijn imposante sportprestaties samen met zijn vader Huite Zonderland!

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Humberto: Sherida Spitse over Olympische droom die in duigen viel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier