Voetbal: Nederland - China live op tv en online (Olympische Spelen)

Voetbal: Nederland - China live op tv en online (Olympische Spelen)
Laatste kans voor plaats in finales

Sport :

Na de bijzondere uitslag van 3-10 tegen Zambia en het 3-3 gelijkspel tegen Brazilië is het slotstuk nu toch echt aangebroken: winnen van China betekent doorstomen naar de finales. De wedstrijd is maar deels bij de NOS te zien, en daarom moet je zijn bij discovery+ om de volledige wedstrijd te kijken. Ook wordt de wedstrijd deels uitgezonden op NPO 1 en Eurosport 1

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - China

Kwartfinales
Eigenlijk kunnen de Oranje Leeuwinnen de kwartfinales bijna niet meer ontlopen. Met vier punten uit twee wedstrijden en een doelsaldo van +7 lijken de Leeuwinnen in de volgende ronde dan de Verenigde Staten te treffen.

Bekijk ook het volledige speelschema voetbal op de Olympische Spelen op Gids.tv.

China
China heeft ook een bijzonder toernooi achter de rug: Na een 5-0 verlies tegen de Brazilianen werd het 4-4 tegen Zambia. Wang scoorde vier keer, opletten dus voor de spits.

De vrouwenvoetbalwedstrijd Nederland - China op de Olympische Spelen is dinsdag 27 juli om 13.30 uur live te zien op NPO 1, NOS.nl, discovery+ en de livestream via Gids.tv. Bekijk hier alles van de Olympische Spelen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Voetbal: Nederland - China live op tv en online (Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV