Vanavond op tv: documentaire 0,03 seconde, filmdrama Manchester by the Sea

Vanavond op tv: documentaire 0,03 seconde, filmdrama Manchester by the Sea
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 27 juli

Kijktip :

Vanavond zien we op televisie vooral veel goede films de revue passeren, zoals The Fugitive en Manchester by the Sea. Verder onder meer de documentaire 0,03 seconde. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 27 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Camping Coppens: verrassing voor de deur

SBS 6
20:30 uur

Staf Coppens waagt in deze aflevering van Camping Coppens aan het besturen van een 'Zamboni' en als ultieme verrassing staat plots Stafs broer Mathias voor de deur. Monique en Staf maken 's morgens vroeg in hun Zweedse huurhuisje de kinderen wakker. Het is één van de spannendste ochtenden van heel dit avontuur: de eerste schooldag.


Actiethriller: The Fugitive

Veronica
20:30 uur

Veronica zendt vanavond de klassieke actiethriller The Fugitive met Harrison Ford uit. Richard Kimble wordt onterecht verdacht van de moord op zijn vrouw. Terwijl hij naar de gevangenis gebracht wordt, ontsnapt hij uit de transportbus en zet het op een lopen. Niet veel later wordt hij door het hele land gezocht en gaat hij zelf op zoek naar de echte moordenaar van zijn vrouw.


Dramafilm: Manchester by the Sea

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond de dramafilm Manchester by the Sea te zien. Lee Chandler is een sombere, prikkelbare eenling die werkt als klusjesman voor een flatgebouw in Boston. Op een dag krijgt hij een telefoontje waarin hij hoort dat zijn broer is overleden. Later hoort hij ook dat hij is benoemd tot voogd van zijn zestienjarige neefje. Alsof het verliezen van zijn broer en het opvoeden van een tiener nog niet genoeg waren, openen er zich oude wonden van een tragedie.


Docu: 0,03 seconde

NPO 2
22:50 uur

Regisseur Suzanne Raes volgt topzwemmers Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, Sharon van Rouwendaal, Sebastiaan Verschuren en Ferry Weertman in de documentaire 0,03 seconde vanaf hun voorbereidingen op de Olympische Spelen 2016 tot en met die ene beslissende race. De internationale concurrentie is gigantisch. De verschillen zijn miniem, de gevolgen enorm. Net wel betekent eeuwige roem, net niet een roemloze afgang.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: documentaire 0,03 seconde, filmdrama Manchester by the Sea of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV