Serierecensie: The Movies That Made Us is interessant kijkvoer, maar niet nieuw

Serierecensie: The Movies That Made Us is interessant kijkvoer, maar niet nieuw
Nieuwe seizoen weer een succes?

Film :

Vanaf 23 juli staat het tweede seizoen van The Movies That Made Us op Netflix. Na het succesvolle eerste seizoen komen er vier nieuwe afleveringen . Lees hier de recensie van The Movies That Made Us seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Insiders
Bij deze blockbusters kwamen we samen en hadden we de tijd van ons leven. Maak kennis met de acteurs, regisseurs en insiders die deze films mogelijk maakten.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
In het tweede seizoen komen de films Back to the Future, Pretty Woman, Jurassic Park en Forrest Gump. Vooral de eerste aflevering is een hele leuke en interessante aflevering om te kijken. Het trucje van de serie is niet per se nieuw meer, maar het blijft erg leuk kijkvoer. Vooral als je de finale niet kent: en dat zal bij de meeste mensen zo zijn. Een serie met een lach en ook een traan. 3 sterren.

Vanaf 23 juli 2021 is The Movies That Made Us seizoen 2 te streamen op Netflix. Genre: Documentaire. IMDb-score: 7,8.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: The Movies That Made Us is interessant kijkvoer, maar niet nieuw of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV