Galatasaray - PSV live op tv (voorronde Champions League)

Galatasaray - PSV live op tv (voorronde Champions League)
Eindhovenaren verkeren in perfecte uitgangspositie

Sport :

Na een uitstekende eerste wedstrijd speelt PSV op woensdag 28 juli de return in de tweede voorronde van de Champions League tegen Galatasaray. De wedstrijd begint om 20.00 uur en is live te zien op RTL 7.

Samenvatting en hoogtepunten Galatasaray - PSV

Ruime overwinning
In het eigen Philips Stadion ontving PSV de Turkse topclub een week geleden, en die wedstrijd eindigde in een ruime overwinning voor de Eindhovenaren. Dankzij een hattrick van Eran Zahavi en twee treffers van Mario Götze werd het maar liefst 5-1 voor PSV, waarmee ze zo goed als zeker lijken van de derde voorronde - zeker nu uitdoelpunten in Europa niet meer dubbel tellen.

Voorlaatste ronde
Die derde voorronde is meteen ook de voorlaatste voorronde van de Champions League, want daarna volgen de play-offs. In de derde voorronde moet PSV het op gaan nemen tegen Celtic of FC Midtjylland, die we nog kennen uit de poule van Ajax van vorig seizoen. Celtic en Midtjylland kwamen in hun eerste ontmoeting niet verder dan een 1-1 gelijkspel, daar is alles nog mogelijk.

De wedstrijd Galatasaray - PSV is op woensdag 28 juli om 20.00 uur live te zien op RTL 7. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.25 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Galatasaray - PSV live op tv (voorronde Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier