Woensdag 28 juli in Hoeveel ben je waard? - 80 uur werken én groot probleem

Woensdag 28 juli in Hoeveel ben je waard? - 80 uur werken én groot probleem
Viktor Brand onderzoekt financiële situatie van Nederlanders

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Hoeveel ben je waard?, woensdag te zien op SBS6, neemt Viktor Brand de financiële situatie van het nuchtere Friese stel Hans en Marieke en van timmerman Ludo onder de loep. Hoe staan zij er voor?

Hoeveel ben je waard? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Tachtig uur
Hans en Marieke wonen met hun drie kinderen in een huurwoning, maar als het aan hen ligt komt daar snel verandering in: Hans werk't zo'n tachtig uur per week bij zijn eigen bestrating- en hoveniersbedrijf om het huis van oma Beppe te kopen. Het is hun grote droom en ze sparen er hard voor, maar dan wordt ontdekt dat de twee een groot probleem over het hoofd hebben gezien.

Stukgelopen huwelijken
En ook de 51-jarige timmerman Ludo komt aan bod. Na twee stukgelopen huwelijk woont hij alleen in een koopwoning in Leeuwarden. Hier heeft hij genoeg ruimte voor zijn uit de hand gelopen hobby: een enorme Lego-verzameling. Ludo heeft echter nog niets geregeld voor zijn pensioen en wil weten of al het harde werken iets heeft opgeleverd. Heeft hij zicht op een goed pensioen?

Hoeveel ben je waard? is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Hoeveel ben je waard? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag 28 juli in Hoeveel ben je waard? - 80 uur werken én groot probleem of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier