Dinsdag in Humberto: Vader Frédérique spreekt over mishandeling dochter

Dinsdag in Humberto: Vader Frédérique spreekt over mishandeling dochter
Dit zijn de gasten van dinsdag 27 juli

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

De gasten bij Humberto van dinsdag 27 juli

  • De 14-jarige Frédérique liep afgelopen maandag over straat in Amstelveen, toen een jonge jongen plots riep: 'Ben je een jongen of een meisje?'. Frédérique antwoordde niet en werd vervolgens in elkaar geslagen. Vanavond vertelt vader Paul Brink zijn verhaal.

  • Dat het dit keer bijzondere Spelen zijn, is in middels wel bekend. Maar om herinneringen op te halen aan hoe Nederland normaal gesproken bij elkaar komt en feestviert in het 'oranje honk’ schuift Edwin Evers vanavond aan om de goede oude tijd her te beleven.

  • Nederland is drie zilveren medailles rijker, maar er is ook een keerzijde te voelen: vier sporters en twee stafleden zijn besmet. De coronabesmettingen binnen TeamNL bespreken we met Marcel Levi, en de mentale impact op sporters met Marc Lammers.

  • Humberto praat na over de Olympische dag met Frank Evenblij, Anouk Hoogendijk, Adrie van der Poel, Jolanda de Rover en Mai Verbij.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV