Recensie: The Suicide Squad is keiharde kaskraker die in je gezicht ontploft

Recensie: The Suicide Squad is keiharde kaskraker die in je gezicht ontploft
Raak er maar niet teveel aan gehecht...

Film :

Vanaf donderdag 5 augustus draait de nieuwe film The Suicide Squad in de Nederlandse bioscopen. Als je denkt aan de eerste Suicide Squad-film, zul je je niet al te veel goede momenten kunnen heugen. Met deze film is het echt een ander verhaal. Lees hier de filmrecensie van The Suicide Squad.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Task Force X
Superschurken en antihelden Harley Quinn, Bloodsport, Peacemaker en een verzameling gekke oplichters in de Belle Reve-gevangenis sluiten zich aan bij de supergeheime, superschaduwrijke Task Force X wanneer ze worden afgezet op het afgelegen, door vijanden doordrenkte eiland Corto Maltese.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
The Suicide Squad kunnen we het beste omschrijven als een film die er alles aan doet om zo "in your face" mogelijk te zijn: de humor is fantatisch, de muziek is passend en de hoeveelheid rood in deze film meet zich aan de gemiddelde Tarantino film. James Gunn weet precies wat hij wil en kent daarbij geen handrem: daar moet je wel fan van zijn. Verder ziet het er allemaal piekfijn uit. Een gewaagde film, maar raak er niet te veel aan gehecht. 4 sterren.

Cast
Naast Margot Robbie (Bombshell) en Idris Elba (Thor: Ragnarok) spelen ook Viola Davis (Ma Rainey's Black Bottom), John Cena (Playing With Fire) en Joel Kinnaman (Suicide Squad) in deze film. Deze productie is geregisseerd door James Gunn (Guardians of the Galaxy).

Vanaf 5 augustus 2021 is The Suicide Squad te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie. Tijdsduur: 121 minuten. IMDb-score: n.n.b.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV