Vanavond op tv: Galatasaray - PSV, Michael Jacksons Thriller in Blokhuis Extra

Vanavond op tv: Galatasaray - PSV, Michael Jacksons Thriller in Blokhuis Extra
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 28 juli

Kijktip :

Vanavond hoopt PSV de klus tegen Galatasaray te klaren in de voorronde van de Champions League. Verder onder meer een aflevering van Blokhuis Extra: de jaren 80 over Michael Jacksons Thriller. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 28 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Galatasaray - PSV (voorronde Champions League)

RTL 7
19:25 uur

Voorbeschouwing en om 20:00 uur live verslag van Galatasaray - PSV in de tweede voorronde van de Champions League. PSV staat al zo goed als zeker in de derde voorronde. De heenwedstrijd in Eindhoven werd vorige week met 5-1 gewonnen. Normaal gesproken bereikt PSV na vanavond de voorlaatste voorronde tot aan de groepsfase, waarin Celtic of FC Midtjylland de tegenstander is.

Hoeveel ben je waard? - grote problemen

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Hoeveel ben je waard? neemt Viktor Brand het financiële vermogen van het nuchtere Friese stel Hans en Marieke en van timmerman Ludo onder de loep. Hans en Marieke wonen met hun drie kinderen in een huurwoning. Hans werkt zo'n tachtig uur bij hun eigen bestrating- en hoveniersbedrijf en hun grote droom is het huis van oma Beppe over kopen, iets waar ze hard voor sparen. Maar dan doemt er een groot probleem op.

Blokhuis Extra: Michael Jackson - Thriller

NPO 3
21:15 uur

In de Jaren 80-serie van Blokhuis Extra deze week aandacht voor het legendarische album Thriller van Michael Jackson, hét album van de jaren 80. Eind vorig jaar overleed Bruce Swedien, de vaste geluidstechnicus van Quincy Jones en verantwoordelijk voor de sound van Thriller. Eerder waren de programmamakers bij hem thuis waar hij de nodige geheimen verklapte en zijn bandenarchief liet zien.

Dramafilm: Capernaum

Canvas
21:15 uur

Canvas zendt vanavond het sublieme Libanese filmdrama Capernaum uit. In een vissersdorp in Libanon rebelleert de jongen Zain tegen het leven dat men hem probeert op te dringen. Volgens de arts moet Zain een jaar of twaalf zijn, maar niemand kent zijn precieze leeftijd; hij is bij zijn geboorte niet aangemeld. Zo zijn er meer basale zaken die in het chaotische leven van Zain en zijn broertjes en zusjes ontbreken: een leefbaar onderkomen, voldoende eten, bescherming en liefde. Daarom daagt Zain zijn ouders voor de rechter.

Docu: QT8: Quentin Tarantino - The First Eight

NPO 2
22:55 uur

De documentaire QT8: Quentin Tarantino - The First Eight gaat over de eerste acht films uit het oevre van regisseur Quentin Tarantino. Quentin Tarantino is een autodidact; een genie dat zich ontwikkelde in de videotheek. Hij speelt als geen ander met genres en met de verwachtingen van de kijker. Wat typeert hem nog meer als maker? In QT8: Quentin Tarantino - The First Eight wordt de regisseur bewierrookt door acteurs als Samuel L. Jackson, Jamie Foxx en Christoph Waltz.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV