Feyenoord - FC Drita live op tv (voorronde Conference League)

Feyenoord - FC Drita live op tv (voorronde Conference League)
Rotterdammers moeten aan de bak

Sport :

Feyenoord moet donderdagavond (29 juli) aan de bak in de return van de tweestrijd met FC Drita, na het doelpuntloze gelijkspel in de heenwedstrijd. De wedstrijd is vanaf 20.00 uur live te zien op ESPN.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - FC Drita

Kosovo
De Rotterdammers komen in actie in de tweede voorronde van de Conference League, waarin de nummer twee van de competitie in Kosovo de tegenstander is. Op papier klinkt dat weinig indrukwekkend, maar Feyenoord had in de eerste wedstrijd toch grote moeite met FC Drita en kwam zelfs niet tot scoren.

Nieuwe competitie
Door de 0-0 in de heenwedstrijd moet Feyenoord dus alles op alles te zetten om door te stomen in de Conference League, de nieuwe competitie binnen het Europese clubvoetbal. Het is het derde niveau van Europa, achter de Champions League en de Europa League. Mocht Feyenoord winnen, dan volgt een derde voorronde tegen FC Luzern en een eventuele play-off.

De wedstrijd Feyenoord - FC Drita is op donderdag 29 juli om 20.00 uur live te zien op ESPN. De voorbeschouwing op ESPN begint om 19.15 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - FC Drita live op tv (voorronde Conference League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier