Slotaflevering De Beloften donderdag 29 juli te zien op NPO 3

Slotaflevering De Beloften donderdag 29 juli te zien op NPO 3
Tegenslag op weg naar Tokio

Kijktip :

De Olympische Spelen in Tokio zijn inmiddels in volle gang, maar donderdagavond is nog de laatste aflevering van de documentaireserie De Beloften te zien op NPO 3. Hierin volgen we jonge sporttalenten, die hun Olympische droom najagen.

De Beloften gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Tegenslag
In de vijfde en laatste aflevering van De Beloften zien we onder anderen hoe turnster Sanna Veerman flink wat tegenslag te verwerken krijgt. De Olympische droom komt steeds meer aan een zijden draadje te hangen; slaagt ze er nog in om zich te kwalificeren? Toch knokt ze zich dapper terug op weg naar Tokio.

Harrie Lavreysen
Ook zwemmer Nyls Korstanje komt voorbij. Hij knokt in de strijd om de Olympische Spelen om iedere nano-seconde, die het verschil kunnen maken tussen blijdschap en teleurstelling. En baanwielrenner Harrie Lavreysen, die zich inmiddels geplaatst heeft, laat zich de perfecte Olympische schoen aanmeten. Ook de andere beloften geven nog niet op.

De slotaflevering van De Beloften is op donderdag 29 juli om 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Beloften terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering De Beloften donderdag 29 juli te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier