Donderdag 29 juli in Wie het laatst lacht: Rico Verhoeven en Tino Martin

Donderdag 29 juli in Wie het laatst lacht: Rico Verhoeven en Tino Martin
Wendy van Dijk op jacht met verborgen camera

Kijktip :

In de tweede compilatie-aflevering van het verborgen cameraprogramma Wie het laatst lacht zien we hoe kickbokser Rico Verhoeven en zanger Tino Martin in de maling worden genomen door Wendy van Dijk.

Wie het laatst lacht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Interview
We zien in deze aflevering onder meer hoe Rico Verhoeven zich zit te verbijten in zijn meest irritante en moeizame interview ooit. Het is overduidelijk aan zijn gezicht af te lezen dat hij niet blij is met de uitspraken van de man tegenover hem. Lukt het de krachtpatser om zijn zelfbeheersing te bewaren? Voor de grap met Tino Martin komt René Froger opdagen.

Stoplichten
Tino Martin krijgt te maken met een heuse stoplichten-affaire. Froger is namelijk in het bezit van een afstandsbediening, waarmee hij de verkeerslichten op groen kan zetten. Tino gelooft zijn ogen niet... Het is één van de vele geslaagde grappen in Wie het laatst lacht, waarin bekende en onbekende Nederlanders in de vreemdste, meest onverwachte en bizarre situaties belanden.

Wie het laatst lacht is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie het laatst lacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag 29 juli in Wie het laatst lacht: Rico Verhoeven en Tino Martin of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV