Tweede seizoen Private Eyes hele maand augustus gratis te streamen op KIJK.nl

Tweede seizoen Private Eyes hele maand augustus gratis te streamen op KIJK.nl
Dé remedie tegen de coronazomer

Kijktip :

Het tweede seizoen van de Canadese comedy-dramaserie Private Eyes komt op zaterdag 31 juli ten einde op Net5, maar niet getreurd: het hele seizoen blijft in augustus beschikbaar op KIJK.nl. Dat wordt dus volop bingen in deze coronazomer!

Privédetectives
Private Eyes gaat over twee privédetectives in de grootste stad van Canada, Toronto. De één is een oud-hockeyspeler, Matt 'Shadow' Shade, en de ander is zijn hardnekkige baas Angie Everett. Samen lossen ze misdaden op in de stad en dat leidt naast spannende en dramatische gebeurtenissen ook tot komische situaties.

Geen festivalzomer
Helaas zucht Nederland opnieuw (of nog steeds?) onder de gevolgen van de coronapandemie. Er gaat een streep door de festivalzomer van 2021, vakanties naar het buitenland zijn een gok en Nederland kampt ook nog met wisselvallig zomerweer. Dé ingrediënten voor het bingen van een serie, dus! Private Eyes seizoen 2 is de hele maand augustus te zien op KIJK.

De laatste twee afleveringen van Private Eyes seizoen 2 zijn op zaterdag 31 juli vanaf 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt tweede seizoen van Private Eyes terugkijken via KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tweede seizoen Private Eyes hele maand augustus gratis te streamen op KIJK.nl of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier