Woensdag in Op1: Mart Smeets over historische dag tijdens Olympische Spelen

Woensdag in Op1: Mart Smeets over historische dag tijdens Olympische Spelen
Dit zijn de gasten van woensdag 28 juli

Kijktip :

Woensdag is het de beurt aan Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke woensdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 28 juli

  • Met maar liefst acht medailles is het een historische dag voor sportminnend Nederland. Nog nooit behaalden we zoveel Olympische plakken op één dag. En dat terwijl de lichtpuntjes de eerste vier dagen ver te zoeken waren voor Team NL. Vanavond bij Op1 bespreken sportjournalist Mart Smeets, judocoach Cor van der Geest en oud-wielrenner Bram Tankink hoe de Olympische sporters de tegenwind hebben ingeruild voor wind in de zeilen.

  • Big Pharma is het grote kwaad, corona is bedacht om The Great Reset in gang te zetten, John F Kennedy werd vermoord door de CIA. Zomaar drie voorbeelden van complotideeën. Maar wanneer is iemand een complotdenker en wanneer een luis in de pels? Wat is waarheid nog in een tijd van nepnieuws? Socioloog Jaron Harambam onderzoekt in het boek 'The Truth Is Out There' de leefwereld van deze ‘waarheidszoekers’ en komt erover praten met een van de complotdenkers uit het boek, Gitta Sluijters.

  • Als we het hebben over Britney Spears gaat het allang niet meer alleen om haar wereldhits als ‘…Baby One More Time’ of Oops!…I Did It Again. De zangeres staat al 13 jaar onder toezicht van haar vader en via de rechter probeert ze daar vanaf te komen. De soap rondom de gevallen ster kent nog haast iedere maand een nieuw hoofdstuk. Presentatrice Carolien Borgers en strafrechtadvocaat Meike Lubbers bespreken vanavond in Op1 hoe ooit de zo populaire popsensatie zo diep kon zinken. Is er nog hoop?

Er volgen later mogelijk meer gasten.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Mart Smeets over historische dag tijdens Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier