Vrijdag 30 juli in Game of Talents: Katja Schuurman versus Koen Wauters

Vrijdag 30 juli in Game of Talents: Katja Schuurman versus Koen Wauters
Spelshow ging vorige week plotseling van start

Kijktip :

Afgelopen vrijdag (23 juli) ging de gloednieuwe spelshow Game of Talents een beetje uit het niets van start op RTL 4. Er was van tevoren weinig aandacht besteed aan deze nieuwe show, waarin een bekende Nederlander het opneemt tegen een bekende Vlaming. Deze week de tweede aflevering.

Game of Talents gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Verrassende talenten
De opzet van het spel is simpel: de bekende Nederlander en Vlaming moeten zo goed mogelijk proberen te raden welk bijzondere talent de kandidaten op het podium hebben. Wie de verborgen en vaak verrassende talenten het beste weet in te schatten, wint een mooie geldprijs. In de eerste aflevering streden Jandino Asporaat en Nora Gharib tegen elkaar.

Katja vs. Koen
Hun plaatsen worden in de tweede aflevering ingenomen door Katja Schuurman en de Vlaamse zanger Koen Wauters, ook in ons land bekend: hij was de frontman van Clouseau, die in de jaren negentig hits scoorden met onder meer 'Anne', 'Daar gaat ze' en 'Passie'. Game of Talents wordt gepresenteerd door Tijl Beckand en de Vlaamse Julie Van den Steen.

Game of Talents is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Game of Talents terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV