Vanavond op tv: Feyenoord - FC Drita (Conference League), filmklassieker Time of the Gypsies

Vanavond op tv: Feyenoord - FC Drita (Conference League), filmklassieker Time of the Gypsies
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 29 juli

Kijktip :

Vanvaond moet Feyenoord spijkers met koppen gaan slaan, want de return tegen FC Drita staat op het programma. Verder onder meer de Joegoslavische filmklassieker Time of the Gypsies. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 29 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Feyenoord - FC Drita (Conference League)

ESPN
20:00 uur

Vanaf 19:15 uur de voorbeschouwing en om 20:00 uur live verslag van Feyenoord - FC Drita in de tweede voorronde van de Conference League op ESPN. De heenwedstrijd in Kosovo bleef vorige week 0-0. Dat werd gevierd door de thuisploeg. Voor Feyenoord liggen alle kansen er vanavond in de eigen Kuip. Na de tweede voorronde volgt nog een derde voorronde (tegen FC Luzern) en een play-offronde.


Wie het laatst lacht: Rico Verhoeven en Tino Martin

SBS 6
20:30 uur

In deze compilatie-aflevering van Wie het laatst lacht is onder andere te zien hoe kickbokser Rico Verhoeven in de maling wordt genomen door Wendy van Dijk. Ook is de grap met zanger Tino Martin nog eens te zien. In deze aflevering is onder andere te zien hoe Rico Verhoeven het meest irritante en moeizame interview ooit heeft. Aan Rico te zien is hij niet blij met de uitspraken van de man tegenover hem. Als dat maar goed gaat?


Romantische comedy: Pretty Woman

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de klassieke romantische comedy Pretty Woman te zien. De rijke zakenman Edward neemt prostituee Vivian mee naar zijn hotel. Hij is zo van haar gecharmeerd dat hij haar voor zijn hele verblijf in Los Angeles inhuurt. Ze leren veel van elkaar; Edward hoe hij een beter mens moet zijn en Vivian hoe ze zich als een dame moet gedragen. Ze worden verliefd op elkaar, maar een relatie tussen hen is natuurlijk onmogelijk. Of niet?


Slot: De Beloften

NPO 3
20:55 uur

In de vijfde en laatste aflevering van de documentaireserie De Beloften, over jonge topsporters die werken aan hun olympische droom, krijgt turnster Sanna Veerman de ene na de andere tegenslag te verwerken maar knokt ze dapper terug op weg naar Tokio. Zwemmer Nyls Korstanje knokt in de strijd om de Spelen om iedere nano-seconde en de inmiddels geplaatste baanrenner Harrie Lavreysen laat de perfecte Olympische schoen aanmeten.


Dramafilm: Time of the Gypsies

Canvas
21:10 uur

Canvas zendt deze weken tal van filmklasiekers uit, en vanavond is het de beurt aan het Joegoslavische meesterwerk Time of the Gypsies van Emir Kusturica. Time of the Gypsies speelt zich af in Joegoslavië, waar Perhan woont. Deze jonge, ondernemende zigeuner blijkt over telekinetische krachten te beschikken. Perhan wordt verleid door het snelle geld van kleine diefstallen en dreigt daardoor vernietigd te worden evenals degene waar hij van houdt.


Tv-première: Goud

NPO 3
21:45 uur

Op NPO 3 is vanavond de tv-première van Goud te zien. De jonge turnbelofte Timo en zijn gehandicapte vader Ward delen één grote droom: goud halen op de Olympische Spelen. Timo is zich bewust van de taak om alles wat aan hun leven mankeert met 'goud' goed te maken: de mislukte turncarrière van Ward, Wards invaliditeit en zelfs het gemis van de moeder. Maar als Timo fysiotherapeute Irene ontmoet, raken nieuwe gevoelens in strijd met Timo's toewijding aan zijn vader en de Olympische missie.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Feyenoord - FC Drita (Conference League), filmklassieker Time of the Gypsies of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV