Vrijdag in Code van Coppens: o.a. Xander de Buisonjé en Quinty Trustfull

Vrijdag in Code van Coppens: o.a. Xander de Buisonjé en Quinty Trustfull
Vader en zoon versus Koffietijd-collega's

Kijktip :

Vrijdagavond kun je op SBS6 weer kijken naar een herhaling van Code van Coppens: de wraak van de Belgen, waarin de Vlaamse gebroeders Staf en Mathias Coppens bekende Nederlanders opsluiten in een escape room.

Code van Coppens: de wraak van de Belgen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Xander de Buisonjé
In deze aflevering neemt een vader-zoonduo het op tegen twee collega's. Zanger Xander de Buisonjé vormt samen met zijn zoon Sem van Dijk, van wie Wendy van Dijk de moeder is, het ene duo. Hun tegenstanders zijn Quinty Trustfull en Patrick Martens, presentatoren bij het programma Koffietijd.

Antarctica
De gebroeders Coppens hebben weer een bijzondere opdracht voor het Nederlandse viertal bedacht. Ze moeten namelijk de kou trotseren en via een steile ijsberg de weg naar de vrijheid zien te vinden. Een helse klus, maar niet onmogelijk. Wie ontsnapt als eerste uit het verlaten laboratorium op Antarctica?

Code van Coppens: de wraak van de Belgen is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Code van Coppens: de wraak van de Belgen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Code van Coppens: o.a. Xander de Buisonjé en Quinty Trustfull of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV