Slotaflevering Diana's Decades vrijdag te zien op NPO 2: het fatale ongeluk

Slotaflevering Diana's Decades vrijdag te zien op NPO 2: het fatale ongeluk
Geliefde prinses overlijdt op tragische wijze

Kijktip :

In de laatste aflevering van de documentaireserie Diana's Decades, vrijdagavond te zien op NPO 2, focusen we ons op de jaren negentig - het laatste decennium waarin de geliefde Britse prinses Diana in leven was.

Diana's Decades aflevering 3 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Openhartigheid
In haar laatste jaren wordt Diana de 'Queen of Hearts' genoemd vanwege haar inzet voor anderen en de emotionele kant die ze laat zien. Door deze nieuwe openhartigheid en de snelle opkomst van massacommunicatie liggen ook haar huwelijksproblemen met prins Charles plotseling op straat. Het leidt tot een echtscheiding - met vergaande gevolgen.

Fatale nacht
Door haar scheiding van Charles en een vermeende affaire met de Egyptische Dodi Al-Fayed zat de riooljournalistiek Diana altijd en overal op de hielen. In Parijs moest ze tijdens die fatale nacht zelfs vluchten voor de paparazzi, met een noodlottig auto-ongeluk tot gevolg. Op 31 augustus 1997 overleed Diana op 36-jarige leeftijd in een Parijs ziekenhuis.

De slotaflevering van Diana's Decades is op vrijdag 30 juli om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Diana's Decades terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Diana's Decades vrijdag te zien op NPO 2: het fatale ongeluk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier