Zaterdag in Het echte leven in de dierentuin: neushoorn gaat bevallen

Zaterdag in Het echte leven in de dierentuin: neushoorn gaat bevallen
Prachtig moment in documentaireserie

Kijktip :

Deze zomer zijn we in de documentaireserie Het echte leven in de dierentuin getuige van vele prachtige momenten in Diergaarde Blijdorp te Rotterdam. Met in de aflevering van zaterdag onder meer de bevalling van de zwarte neushoorn Naima.

Het echte leven in de dierentuin gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Geboorte
Naima is hoogzwanger en kan ieder moment bevallen van een nieuw jong, en dus trekt ze zich terug in haar stal voor de geboorte van haar baby. Het leven in de dierentuin gaat echter door, en we ontdekken dat wandelend blad Phileine zich kan voortplanten zonder man. En de Aziatische olifant Sunay is aan het puberen...

Weerloze oma
Ook bij olifanten verloopt de puberteit lastig - vooral voor de omgeving. Sunay heeft het namelijk gemunt op zijn weerloze oma Irma. En verder is te zien hoe amoerpanter Kitan het domein van vrouwtje Vatne betreedt. Hoe dat avontuur verloopt, is te zien in Het echte leven in de dierentuin, dat dit seizoen voor het eerst opgenomen is in Blijdorp.

Het echte leven in de dierentuin is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het echte leven in de dierentuin terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Het echte leven in de dierentuin: neushoorn gaat bevallen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier