Cardinal seizoen 2 vanaf zaterdag 31 juli te zien op Canvas

Cardinal seizoen 2 vanaf zaterdag 31 juli te zien op Canvas
Elke week met dubbele afleveringen

Kijktip :

Het tweede seizoen van de Canadese thrillerserie Cardinal is vanaf zaterdag 31 juli met dubbele afleveringen te zien op de Vlaamse zender Canvas. In Cardinal is te zien hoe speurders John Cardinal en Lise Delorme te maken krijgen met een reeks brutale moorden in het pittoreske Algonquin Bay.

Verwarde jongedame
Het nieuwe seizoen begint mysterieus: detective Jerry Commanda treft bij een baancafé een verwarde jongedame aan, helemaal alleen. De roodharige vrouw heeft geen idee wie ze is, hoe ze op deze plek is beland... en wie haar neergeschoten heeft. Ook nadat de kogel is verwijderd kan 'Red' zich nog niets herinneren. Cardinal en Delorme worden op de zaak gezet.

Spoor
Cardinal en Delorme worden belast met de bescherming van Red en het onderzoek naar haar identiteit en die van de schutter. Ze vinden een spoor naar het mogelijke wapen, en dit leidt ook naar een tweede slachtoffer. Dit slachtoffer is niet neergeschoten, maar op rituele wijze omgebracht en achtergelaten in een gruwelijk tafereel.

Het tweede seizoen van Cardinal is vanaf zaterdag 31 juli wekelijks om 20.40 uur met dubbele afleveringen te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Cardinal seizoen 2 vanaf zaterdag 31 juli te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier