Cabaretshow Koning van de dieren van Martijn Koning zaterdag te zien op RTL 4

Cabaretshow Koning van de dieren van Martijn Koning zaterdag te zien op RTL 4
Was in 2016-2017 in de theaters te zien

Kijktip :

Hij wordt door de één verguisd en is bij de ander geliefd: Martijn Koning. Eerder dit jaar maakte hij een flinke uitglijder bij Jinek, maar een succesvol cabaretier is hij al jaren. Zaterdag is de voorstelling Koning van de dieren te zien op RTL 4.

Martijn Koning - Koning van de dieren gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv.

Grote rol
Ook in eerdere shows van Koning speelden dieren al een grote rol, maar in het theaterseizoen 2016-2017 besloot hij een hele show te wijden aan onze beste vrienden. Gelukkig heeft hij energie te veel: waar anderen even uitpuffen, stroopt Koning zijn mouwen nog een keer op. Hij gaat voor de 'hoogste grapdichtheidgarantie' - want zijn hoofd staat nooit stil.

Thierry Baudet
Als een flipperkast vuurt Koning zijn grappen op zijn publiek af, maar dat die niet altijd even goed uitpakken bleek dit voorjaar, in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen. Hij besloot Thierry Baudet bij Jinek ongenadig hard neer te sabelen en de politicus liep vervolgens weg. Prompt werd Forum voor Democratie één van de winnaars bij de verkiezingen.

De voorstelling Koning van de dieren van Martijn Koning is op zaterdag 31 juli om 21.45 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je de show Koning van de dieren terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Cabaretshow Koning van de dieren van Martijn Koning zaterdag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier