Concertregistratie Harrie Jekkers & Klein Orkest zaterdag te zien op NPO 1

Concertregistratie Harrie Jekkers & Klein Orkest zaterdag te zien op NPO 1
Comeback van Haags ensemble

Kijktip :

Zaterdagavond (31 juli) is het eerste deel van het muziektheaterprogramma van Harrie Jekkers en Klein Orkest te zien op NPO 1. Ze maakten na een lange afwezigheid hun comeback in het theater met de voorstelling Later is al lang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug. Het tweede deel is op zaterdag 7 augustus te zien op NPO 1.

Harrie Jekkers & Klein Orkest gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv.

'Over de muur'
Nog één keer wil de Haagse held Harrie Jekkers terugkeren naar zijn muzikale roots. In de jaren tachtig boekte hij als zanger van de formatie Klein Orkest grote successen met 'Laat mij maar alleen' en 'Koos Werkeloos'. De grootste bekendheid verwierven ze echter met het schitterende 'Over de muur' én het officieuze Haagse volkslied 'O, o, Den Haag' (onder het pseudoniem Harry Klorkestein).

Edison
Vooral 'Over de muur' staat ruim 35 jaar later nog jaarlijks hoog in de Top 2000, maar er was meer succes. De band kreeg een Edison uitgereikt voor de lp Roltrap naar de maan, waarop dertien prachtige kinderliedjes stonden. Zo'n beetje half Nederland heeft kinderen met deze muziek opgevoed. Met deze voorstelling, deels genoemd naar hun succesvolste album Later is al lang begonnen, keren ze nog één keer terug naar het verleden.

De voorstelling Harrie Jekkers & Klein Orkest is op zaterdag 31 juli om 22.20 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de voorstelling van Harrie Jekkers en Klein Orkest terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Concertregistratie Harrie Jekkers & Klein Orkest zaterdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier