Voetbal: Nederland - Verenigde Staten live op tv en online (Olympische Spelen)

Voetbal: Nederland - Verenigde Staten live op tv en online (Olympische Spelen)
Spannende kwartfinale in Olympisch toernooi

Sport :

De Oranje Leeuwinnen hebben de groepsfase van het Olympisch toernooi zonder problemen overleefd: een lastige horde staat voor de deur. De kwartfinale tegen de Verenigde Staten is te zien bij NPO 1 en NOS.nl vanaf 12.55 uur. Ook is de wedstrijd te zien op Eurosport 2, bij discovery+ en op de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Verenigde Staten

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Amerika
De Amerikaanse dames hebben geen geweldige groepsfase achter de rug. De eerste wedstrijd ging verloren van Zweden en in de laatste wedstrijd kwamen ze niet verder dan 0-0 tegen Australië. Nieuw-Zeeland werd wel volledig ingemaakt door de Amerikanen: 1-6.

Bekijk ook het volledige speelschema voetbal op de Olympische Spelen op Gids.tv.

Halve finale
Mochten de vrouwen doorgaan naar de halve finale, treffen ze of Canada, of Brazilië. Van de laatstgenoemden wist Nederland eerder dit toernooi niet te winnen.

De vrouwenvoetbalwedstrijd Nederland - Verenigde Staten op de Olympische Spelen is vrijdag 30 juli om 12.55 uur live te zien op NPO 1, Eurosport 2, NOS.nl, discovery+ en de livestream via Gids.tv. Bekijk hier alles van de Olympische Spelen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Voetbal: Nederland - Verenigde Staten live op tv en online (Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier