Vanavond op tv: Katja Schuurman in Game of Talents, western Dances with Wolves

Vanavond op tv: Katja Schuurman in Game of Talents, western Dances with Wolves
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 30 juli

Kijktip :

In de tweede aflevering van Game of Talents nemen Katja Schuurman en Koen Wauters het tegen elkaar op. Verder onder meer de klassieke western Dances with Wolves. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 30 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Game of Talents: Katja Schuurman en Koen Wauters

RTL 4
20:30 uur

In de tweede aflevering van de spelshow Game of Talents neemt actrice en presentatrice Katja Schuurman het op tegen zanger Koen Wauters (van de groep Clouseau). Elke week spelen een bekende en onbekende Nederlander een spel tegen een bekende en onbekende Vlaming. Wie het beste kan raden welke verborgen en vaak verrassende talenten de kandidaten op het podium uitvoeren verdient een mooie geldprijs.

Code van Coppens: Xander de Buisonjé & Quinty Trustfull

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van het programma Code van Coppens: de wraak van de Belgen geven de Belgen Staf en Mathias Coppens bekende Nederlanders weer een escaperoomopdracht. Dit keer nemen zanger Xander de Buisonjé en zijn zoon Sem het op tegen Quinty Trustfull en Patrick Martens. Wie ontsnapt als eerste uit het verlaten laboratorium op Antarctica?

Westernfilm: Dances with Wolves

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de klassieke western Dances with Wolves te zien. Luitenant John Dunbar krijgt na de Amerikaanse Burgerloorlog een positie aan de westelijke grens, maar bij aankomst blijkt deze verlaten. Hij ontmoet een wolf die hij Two-socks noemt en een nieuwsgierige indianenstam. Dunbar raakt snel bevriend met de stam en ontdekt een blanke vrouw die is opgevoed door de Indianen. Hij verdient geleidelijk het respect van deze inheemse mensen en werpt zijn blanke manieren af, wat hem tot een ondraaglijk buitenbeetje in het leger maakt.

Comedy-drama: The Truman Show

Spike
20:30 uur

Spike zendt vanavond de prachtige film The Truman Show uit. De onbezorgde Truman Burbank lijkt een rustig, comfortabel en tamelijk onbenullig leventje te leiden, maar niets is minder waar. De hele wereld volgt hem al vanaf zijn geboorte in een realityshow die 24 uur per dag, zeven dagen per week wordt uitgezonden. Truman heeft niet in de gaten dat al zijn vrienden en kennissen acteurs zijn, tot de dag waarop hij vreemde boodschappen opvangt.

Slot: Diana's Decades

NPO 2
22:10 uur

De laatste aflevering van deze driedelige documentaireserie over prinses Diana gaat over de jaren 90. In die tijd wordt Diana 'Queen of Hearts' genoemd. Door haar inzet voor anderen laat ze ook steeds meer haar emotionele kant zien. Door deze nieuwe openhartigheid en de opkomst van massacommunicatie worden ook haar huwelijksproblemen openbaar. Dit alles leidde tot een echtscheiding van prins Charles en het noodlottige ongeval, waarbij Diana om het leven kwam.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV