Beroemde spaghettiwestern For a Few Dollars More zie je zaterdag op RTL 7

Beroemde spaghettiwestern For a Few Dollars More zie je zaterdag op RTL 7
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

A Fistful of Dollars (1964) lanceerde de spaghettiwestern en The Good, the Bad and the Ugly (1966) was Sergio Leone's eerste grote internationale succes, maar daartussen zat nóg een film. Ook For a Few Dollars More is een klassieker in het genre, en zaterdag te zien op RTL 7. Je kunt For a Few Dollars More streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
De psychopathische moordenaar Indio ontsnapt uit de gevangenis en begint samen met zijn bende aan een plan om een zwaarbewaakte bank te beroven. Twee rivaliserende premiejagers, de 'man zonder naam' en kolonel Douglas Mortimer, besluiten hun krachten te bundelen om samen de bende op te rollen. Terwijl de 'man zonder naam' infiltreert in de bende houdt Mortimer van buitenaf de bende in de gaten.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Hoewel For a Few Dollars More (originele titel: Per qualche dollaro in più) een Italiaanse film is, worden de hoofdrollen weer vertolkt door twee Amerikanen. Het grote publiek maakte voor het eerst kennis met de inmiddels legendarische Clint Eastwood, die sinds de Dollars-trilogie onlosmakelijk verbonden is met het westerngenre. Verder bevat For a Few Dollars More alle ingrediënten die je van een spaghettiwestern mag verwachten: brute actie, epische duels, extreme close-ups en natuurlijk prachtige muziek van Ennio Morricone.

For a Few Dollars More (1965) wordt beoordeeld met een 8,2 op IMDb en is op zaterdag 31 juli om 22.35 uur te zien op RTL 7. Genre: western. Speelduur: 132 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV