Serierecensie: Pitch is verrassende sportserie met vinger op zere plek

Serierecensie: Pitch is verrassende sportserie met vinger op zere plek
Met Kylie Bunbury als Ginnie Baker

Film :

Vanaf 30 juli staat het eerste seizoen van Pitch op Disney Plus. Een sportserie over een bijzonder icoon aan de start van haar carrière: interessant kijkvoer. Lees hier de recensie van Pitch seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Padres
Ginny Baker mag honkbal spelen voor de San Diego Padres en zo de eerste vrouwelijke speler in de Amerikaanse Major League worden. Maar dat komt zo met z'n uitdagingen.

Bron: Disney Plus

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Deze recensie gaat alleen over aflevering 1 van Pitch

Soms kom je wel eens een pareltje tegen die je niet aan ziet komen, maar ineens op komt duiken in je lijstje. Pitch is er zo eentje. De manier waarop het vrouwelijk rolmodel Baker wordt neergezet, met de druk die daarbij komt kijken, is bijzonder goed gedaan. Kijk even om de nodige product placement heen en dan ga je echt genieten van een gelaagd verhaal en de nodige intense spanningen. 4 sterren.

Cast
Kylie Bunbury (Big Sky) en Mark-Paul Gosselaar (Mixed-ish) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Dan Fogelman en Rick Singer (This Is Us).

Vanaf 30 juli 2021 is Pitch seizoen 1 te streamen op Disney Plus. Genre: Sport. IMDb-score: 7,4.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Pitch is verrassende sportserie met vinger op zere plek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier