Zondag in Andere Tijden Sport: de megatransfer van Royston Drenthe

Zondag in Andere Tijden Sport: de megatransfer van Royston Drenthe
Linksback speelt plotseling bij Real Madrid

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Andere Tijden Sport, zondag 1 augustus te zien op NPO 1, gaan we terug naar de gloriejaren van voetballer Royston Drenthe. Hij maakte in 2007 een droomtransfer van Feyenoord naar Real Madrid.

Andere Tijden Sport gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Jong Oranje
Stel je voor: je bent twintig jaar, wordt wakker en ziet opeens zes nullen op je bankrekening staan. Het overkwam Royston Drenthe, die pas één seizoen voor Feyenoord speelde en plotseling verkocht werd aan de grootste club van de wereld, Real Madrid, voor een bedrag van dertien miljoen euro. Drenthe had de transfer grotendeels te danken aan een uitstekend EK met Jong Oranje.

Straatjongen
Het is het verhaal van een Rotterdamse straatjongen, die zich ineens bevindt tussen de Galácticos. De transfer is het startsein voor een tumultueuze carrière, die nog altijd niet voorbij is: Drenthe speelt momenteel in de Spaanse derde divisie bij Racing Murcia. Andere Tijden Sport zoekt hem op in Murcia, waar hij vertelt over zijn leven vol verlokkingen en valkuilen in de top van het profvoetbal.

Andere Tijden Sport is elke zondag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Andere Tijden Sport terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Andere Tijden Sport: de megatransfer van Royston Drenthe of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier