The Good Doctor seizoen 4 vanaf maandag 2 augustus te zien op RTL 8

The Good Doctor seizoen 4 vanaf maandag 2 augustus te zien op RTL 8
Briljante chirurg met autisme

Kijktip :

Vanaf maandag 2 augustus kun je op RTL 8 genieten van het vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Good Doctor, over een jonge, briljante chirurg met een autistische stoornis. Elke week met dubbele afleveringen.

The Good Doctor gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Medische gave
De jonge chirurg Shaun Murphy vindt het moeilijk om contact te leggen met de mensen om zich heen vanwege zijn autisme, maar dit gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij ruimschoots met een buitengewone medische gave. Het nieuwe seizoen begint in mineur, want het team rouwt nog om het verlies van een collega.

Slecht nieuws
Er volgt echter nóg meer slecht nieuws: een vrouw die met griepklachten in het ziekenhuis wordt opgenomen blijkt besmet te zijn met het zo gevreesde coronavirus. De besmetting heeft enorme gevolgen voor het ziekenhuis en haar personeel, want de artsen komen zowel op professioneel als privégebied onder grote druk te staan.

Het vierde seizoen van The Good Doctor is vanaf maandag 2 augustus wekelijks om 20.25 uur met dubbele afleveringen te zien op RTL 8. Je kunt alle afleveringen van The Good Doctor terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Good Doctor seizoen 4 vanaf maandag 2 augustus te zien op RTL 8 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier