Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa seizoen 1 zie je maandag op SBS6

Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa seizoen 1 zie je maandag op SBS6
Met een rolletje voor Frans Duijts

Kijktip :

SBS6 herhaalt deze zomer het realityprogramma Familie Gillis: massa is kassa, dat in 2020 voor het eerst te zien was op de Nederlandse televisie. Maandagavond (2 augustus) is het tijd voor de slotaflevering van het eerste seizoen.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Vakantieparken
In de realityserie volgen we Peter Gillis, die een fortuin vergaarde met zijn vakantieparken, en zijn familie. Uiteraard krijgen we ook een exclusief kijkje achter de schermen op de parken. Deze laatste aflevering laat zien dat het vakantieseizoen er weer opzit: veel vaste gasten nemen afscheid van de Gillisjes.

Frans Duijts
Na het vertrek van de gasten is het tijd voor het jaarlijkse grote onderhoud. Allerlei klusjes worden gedaan en moeten ervoor zorgen dat het park er volgend jaar nóg mooier uitziet. Er worden voorbereidingen getroffen voor het nieuwe seizoen, maar Peter maakt ook tijd vrij om te sporten met zijn vriend Frans Duijts. Verder trakteert hij Nicole op een romantisch uitje.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa seizoen 1 zie je maandag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier