Docuserie 25 jaar foute vrienden vanaf maandag te zien op NPO 2

Docuserie 25 jaar foute vrienden vanaf maandag te zien op NPO 2
Vier mannen blikken terug op het leven

Kijktip :

Vanaf maandag 2 augustus is de driedelige documentaireserie 25 jaar foute vrienden te zien op NPO 2. In deze afleveringen zien we het resultaat van de inspanningen van filmmaker Roy Dames, die sinds de jaren tachtig een illuster viertal volgt.

25 jaar foute vrienden aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Onderwereldfiguren
Aan de namen van de heren valt al wel af te lezen in welk milieu ze zich begeven: Verbrande Herman, Rooie Jos, Dikke Bobbie en Jantje van Amsterdam zijn onderwereldfiguren. De vier mannen zijn ook bloedgabbers van elkaar en ze nemen nogal eens een loopje met de wet. 25 jaar lang werden ze in beeld gebracht door regisseur Dames.

Dodenlijst en drank
De mannen hebben allemaal zo hun eigen problemen en slechte eigenschappen. Verbrande Herman kwam op een dodenlijst terecht, Rooie Jos droomt eigenlijk van een leven als muzikant, Dikke Bobbie verknalde zijn leven met drank en Jantje van Amsterdam blijkt zich schuldig te maken aan huiselijk geweld. De mannen blikken samen terug.

De driedelige documentaireserie 25 jaar foute vrienden is vanaf maandag 2 augustus wekelijks om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van 25 jaar foute vrienden terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docuserie 25 jaar foute vrienden vanaf maandag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier