Nieuw seizoen Tiki Taka Touzani op RTL 7

Nieuw seizoen Tiki Taka Touzani op RTL 7
Freestylevoetballer en balkunstenaar terug op tv

Kijktip :

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug op RTL 7 met het derde seizoen van zijn programma Tiki Taka Touzani. De panna's, trucjes en drones worden weer uit de kast gehaald voor vier nieuwe afleveringen.

Dit seizoen gaat Touzani op pad met Justin Kluivert, het aanstormend talent van Ajax, en ontmoet hij Quincy Promes, international en sterspeler van Spartak Moskou. Verder gaat hij challenges aan met rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie Steven Berghuis en hij ontmoet de man met de fluwelen trap, oud voetballer en cult-held Theo Janssen.

In de eerste aflevering neemt Soufiane Touzani de talentvolle en flamboyante linksbuiten van Ajax Justin Kluivert een dag mee op pad. Ze dagen elkaar uit voor verschillende opdrachten, waarbij Kluivert laat zien dat qua talent en skills de spreekwoordelijke appel niet ver van de boom valt. Verder skypen ze met zijn broertje Shane, is Justin openhartig over het effect van een bekende vader en spelen ze het spel 'panna incognito'. Onherkenbaar probeert Justin Kluivert zo veel mogelijk panna’s uit te delen in het winkelcentrum Stadshart Amstelveen.

Tiki Taka Touzani is vanaf maandag 19 februari wekelijks om 22.00 uur te zien op RTL 7.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Tiki Taka Touzani op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV