Vrijdag bij Humberto: broer Niek Kimmann over gouden medaille Olympische Spelen

Vrijdag bij Humberto: broer Niek Kimmann over gouden medaille Olympische Spelen
De gasten van vrijdag 30 juli

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van vrijdag 30 juli

  • Toen BMX'er Niek Kimmann maandag botste tijdens een official tijdens een training leek de gouden droom uiteen te spatten. Maar vannacht schreef hij geschiedenis. We bespreken zijn gouden medaille met broer Justin Kimmann en vriend Jelle van Gorkom.
  • Morgen kan Kiran Badloe op zijn slippers en met twee vingers in z’n neus het water op, want hij hoeft alleen maar te finishen om een gouden medaille binnen te slepen. Vanavond zijn de trotse ouders van Kiran te gast.
  • Verder spreekt Humberto de Olympische dag door met vaste gasten Jack van Gelder, Anouk Hoogendijk en Gregory Sedoc.
  • Wat zou je doen als je de voordeur opent en iemand staat met draaiende camera voor je neus? In zijn bijzondere documentaire "A man and a camera' gaat Guido Hendrikx het experiment aan. Vanavond vertelt hij over zijn project.
  • Uit nieuw onderzoek blijkt dat de coelacanth, een levend fossiel, maar dan honderd jaar kan worden. Vanavond vertelt Freek Vonk ons alles over levende fossielen. En neemt ook een heel bijzonder exemplaar mee naar de studio!

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag bij Humberto: broer Niek Kimmann over gouden medaille Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV