Nieuw op Netflix: Visuele meesterwerk Rocketman over Elton John vanaf zondag te zien

Nieuw op Netflix: Visuele meesterwerk Rocketman over Elton John vanaf zondag te zien
Film vol prachtige muziek, ontroering en "jezelf zijn"

Kijktip :

Vanaf 31 juli is de film Rocketman te streamen op Netflix. Sir Elton John komt met Farewell Yellow Brick Road Tour terug naar Nederland in 2022. De voorpret kan beginnen want Netflix zet vandaag het visuele meesterwerk en muzieksensatie Rocketman met Taron Egerton in de filmbibliotheek. Dit mag je niet missen!

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

The bitch is back!
De film volgt het bijzondere verhaal van Reginald Dwight. Een verlegen mannetje, maar wel een geniaal talent op de piano. Maar die Reginald, wie moet dat dan zijn? Dat verlegen pianojongetje waar we het over hebben, is later uitgegroeid tot één van de succesvolste, bekendste en uitbundigste popartiesten in de hele muziekwereld. 'Reggie' werd later namelijk bekend onder de naam Elton John.

Lees hier onze filmrecensie van Rocketman.

Cast
Naast Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service) en Jamie Bell (Billy Elliot) zijn ook Richard Madden (Game of Thrones) en Bryce Dallas Howard (The Help) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Dexter Fletcher (Eddie the Eagle).

Vanaf 31 juli 2021 is de film Rocketman te streamen te zien op Netflix. Genre: Drama, Biografie, Muziek. Tijdsduur: 121 minuten. IMDb-score: 7,4.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: Visuele meesterwerk Rocketman over Elton John vanaf zondag te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier