Serierecensie: Outer Banks seizoen 2 is heerlijk zomers, maar nauwelijks vernieuwend

Serierecensie: Outer Banks seizoen 2 is heerlijk zomers, maar nauwelijks vernieuwend
Tropische verrassing met liefde en drama

Film :

Vanaf 30 juli staat het tweede seizoen van Outer Banks op Netflix. Eén van de zomerhits van vorig jaar is nu opnieuw te zien op de streamingdienst: gaat dit seizoen de zaken verbeteren? Lees hier de recensie van Outer Banks seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Zomerseizoen
Een groep lokale tieners (de ‘Pogues’) gaan voor hun vakantie naar de Outer Banks van North Carolina. Wanneer een orkaan een einde maakt aan het zomerseizoen, veroorzaakt dit een reeks onwettige gebeurtenissen die de vrienden ertoe dwingen levensveranderende beslissingen te nemen.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Waar het eerste seizoen van deze serie eigenlijk best een verrassing was, weten we nu precies wat we kunnen verwachten: Liefde, spanning en de nodige twists. En dat maakt het niet per se saaier om naar te kijken, maar wel voorspelbaarder. De sfeer blijft goed en vooral het weer doet ons Nederlanders zeer goed. Een serie waar je blijft hangen, als het je ligt. 3 sterren.

Cast
Chase Stokes (Stranger Things) en Madelyn Cline (Boy Erased) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Jonas Pate (Aquarius).

Vanaf 30 juli 2021 is Outer Banks seizoen 2 te streamen op Netflix. Genre: Misdaad, Drama. IMDb-score: 7,6.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Outer Banks seizoen 2 is heerlijk zomers, maar nauwelijks vernieuwend of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier