Handbal: Nederland - Noorwegen live op tv en online

Handbal: Nederland - Noorwegen live op tv en online
Dames treffen angstgegener

Sport :

Na de ruime overwinning op Angola zijn de Nederlandse handbaldames verzekerd van een plek in de kwartfinale. Een groepswedstrijd tegen Noorwegen wacht nu. De wedstrijd is om 15.00 uur te zien bij de NOS op NPO en NOS.nl. Ook kun je kijken via discovery+ of de livestream via Gids.tv.

Noorwegen
De Nederlandse equipe won op het WK van 2019 voor het eerst in twintig jaar van de Noorse dames. Ook op de Olympische Spelen vier jaar geleden waren de Noren op een beslissend moment te sterk.

Bekijk ook het volledige speelschema handbal op de Olympische Spelen op Gids.tv.

Kwartfinales
Het is in deze wedstrijd en in de wedstrijd tegen Montenegro (maandag) nu een kwestie van goede resultaten om een zo goed mogelijke positionering te krijgen voor de kwartfinale. Die wordt op woensdag (4 augustus) afgewerkt.

De handbalwedstrijd Nederland - Noorwegen op de Olympische Spelen is zaterdag 31 juli om 15.00 uur live te zien op NPO 1, NOS.nl, discovery+ en de livestream via Gids.tv. Bekijk hier alles van de Olympische Spelen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Handbal: Nederland - Noorwegen live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier