Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 31

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 31
Kijktips voor 31 juli t/m 5 augustus

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in augustus 2021.

Kijktips van Gids.tv

Outer Banks, S2 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Een groep lokale tieners (de ‘Pogues’) gaan voor hun vakantie naar de Outer Banks van North Carolina. Wanneer een orkaan een einde maakt aan het zomerseizoen, veroorzaakt dit een reeks onwettige gebeurtenissen die de vrienden ertoe dwingen levensveranderende beslissingen te nemen. Bekijk hier waar je Outer Banks kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Outer Banks seizoen 2.

The Last Mercenary (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over een mysterieuze voormalig geheim agent (Jean-Claude Van Damme). Hij moet terugkeren naar Frankrijk wanneer zijn zoon wordt beschuldigd van wapen- en drugshandel. De zoon is echter tegen wil en dank betrokken geraakt bij een grote maffia-operatie, waardoor de geheim agent zijn onschuld moet zien te bewijzen. Lees hier waar je vanaf 30 juli The Last Mercenary kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Last Mercenary.

Rocketman (vanaf zondag)

Netflix

Bron: Paramount Pictures
Dit visuele meesterwerk is een absolute aanrader. Een film met fantastische kostuums, prachtig acteerwerk en ijzersterke muziek. Het verhaal brengt een ode aan het leven van zanger Elton John. Muzikale feelgood van de bovenste plank, met een traan. Lees hier waar je de film Rocketman kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Rocketman.

Creed (vanaf maandag)

Netflix

Sportman Adonis Creed heeft zijn zeer beroemde vader, de wereldkampioen zwaargewicht Apollo Creed, nooit gekend doordat hij tragisch stierf voor zijn geboorte. Toch valt niet te ontkennen dat boksen in zijn bloed zit. In Philadelphia zoekt hij Rocky Balboa op en vraagt hem om hem te trainen. Ondanks dat Rocky uit de wereld van boksen is gestapt ziet hij potentieel in Adonis. Lees hier waar je Creed kunt kijken.

Failure to Launch (vanaf maandag)

Netflix

Het verhaal gaat over de 35-jarige Tripp. Hij heeft een goede job, een mooie wagen en een grote passie voor zeilen. Één probleempje: Tripp woont nog bij zijn ouders. Zij willen dat hij zo snel mogelijk het ouderlijke huis verlaat en op eigen benen leert staan. Hiervoor doen ze een beroep op de sexy manipulator Paula, die Tripp moet verleiden en hem moet overtuigen om alleen te gaan wonen. Lees hier waar je Failure to Launch kunt kijken.

The Great Gatsby (vanaf maandag)

Netflix

New York, 1922. Decadentie tiert welig, met lossere zeden, betoverende jazz en swingende aandelenkoersen. Would-be schrijver Nick Carraway komt vanuit het Midwesten en wordt de buurman van Jay Gatsby, een mysterieuze miljonair die al feestend door het leven gaat. Lees hier waar je The Great Gatsby kunt kijken.

Rick and Morty, S5 (vanaf dinsdag)

Netflix (wekelijks)

Rick is een psychisch onstabiele maar talentvolle wetenschapper die recent de banden met zijn familie heeft aangehaald. Hij spendeert het meeste van zijn tijd met zijn kleinzoon Morty waarbij ze grootse avonturen beleven in de ruimte en alternatieve universums. Bekijk hier waar je Rick and Morty kunt streamen.

Top Secret UFO Projects: Declassified, S1 (vanaf woensdag)

Netflix

Bron: Netflix
Welke bezoeken van buitenaardse wezens heeft de Amerikaanse overheid stilgehouden? Met zoveel verhalen over UFO’s en onverklaarbare gebeurtenissen moet er binnenkort wel bewijs naar boven komen voor buitenaards leven. Bekijk hier waar je vanaf 3 augustus Top Secret UFO Projects: Declassified kunt streamen.

Control Z, S2 (vanaf woensdag)

Netflix

Bron: Netflix
Wanneer een anonieme hacker zich mengt in de levens van een groep studenten van El Colegio Nacional, is geen enkel geheim nog veilig. Hun meeste diepe en duistere geheimen worden door de hacker gelekt en dat is niet zonder gevolgen. Bekijk hier waar je Control Z kunt streamen.

Car Masters, S3 (vanaf donderdag)

Netflix

Bron: Netflix
In Car Masters: Rust to Riches renoveert het team van Gotham Garage een bonte verzameling auto's en trucks die ze steeds inruilen om uiteindelijk een prachtauto te bouwen en voor veel geld te verkopen. Bekijk hier waar je Car Masters kunt streamen.

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Twee jeugdvrienden ontwikkelen zich van drop-outs tot de machtigste drugsbaronnen van Miami in dit waargebeurde verhaal over een misdaadsaga die tientallen jaren omspant. Bekijk hier waar je vanaf 4 augustus Cocaine Cowboys: The Kings of Miami kunt streamen.

Verder op Netflix

  • The Search for Hitler's Bomb (1 augustus)
  • Rush Hour 2 (1 augustus)
  • Jackie Brown (1 augustus)
  • Pray Away, S1 (3 augustus)
    Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord, S1 (3 augustus)
  • Cooking With Paris, S1 (4 augustus)
  • 76 (4 augustus)


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV