Vanavond op tv: Start Hai Society en nieuw seizoen TV Show, Zomergasten en meer

Vanavond op tv: Start Hai Society en nieuw seizoen TV Show, Zomergasten en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 1 augustus

Kijktip :

Vanavond is het - voor komkommertijd - toch best bijzonder druk. Zo starten er zelfs twee nieuwe programma's: TV Show van Ivo Niehe en Hai Society van Jaïr Ferweda. Verder een tv-première en een nieuwe Zomergast. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 1 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Tv-première: Onze jongens in Miami

NPO 3
20:20 uur

Het verhaal van de film Onze Jongens in Miami gaat over Jorrit. Hij is weer single en gaat samen met Bas een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris. Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.


Zomergasten: Robert Vermeiren

NPO 2
20:25 uur

Janine Abbring ontvangt deze week in Zomergasten hoogleraar kinder- en jeugdpsychiatrie Robert Vermeiren (1968) en interviewt hem over zijn ideale televisieavond. Vermeiren wil de kijker laten nadenken over het complexe en boeiende thema van de opgroeiende jongere.


Undercover in Nederland: callcenter-technieken

SBS 6
20:30 uur

Deze week in Undercover van Nederland worden de technieken die in callcenters gebruikt worden om mensen iets te verkopen blootgelegd. Belletjes van verkopers van callcenters die je iets proberen aan te smeren. Wie wordt er niet gek van?! Een medewerker van Undercover in Nederland infiltreert in een callcenter dat gebruik maakt van dubieuze verkooptechnieken.


Terug: De TV Show

NPO 1
21:20 uur

De TV Show is vanaf vanavond terug op tv. Elke zondag rond 21.20 uur op NPO 1 gaat Ivo Niehe in gesprek met bekenden en onbekenden uit binnen- en buitenland. Het nieuwe seizoen begint met een geactualiseerde herhaling van één van de meest besproken afleveringen waarin Ivo Niehe een aantal van de grote meestervervalsers portretteert.


Nieuw: Hai Society

RTL 4
21:23 uur

In het nieuwe programma Hai Society reist Jaïr Ferwerda, bekend van zijn politieke reportages bij Jinek en Beau, naar vermogende Nederlanders in het buitenland. Voor deze nieuwe serie reisde Jaïr het afgelopen jaar naar landgenoten in exclusieve oorden, zoals Saint-Tropez, Monaco, Curaçao en het luxueuze Vale do Lobe in Portugal.


Andere Tijden Sport: Royston Drenthe

NPO 1
22:20 uur

Andere Tijden Sport gaat vanavond terug naar dé transfer van voetballer Royston Drenthe van Feyenoord naar Real Madrid. Stel je voor: je bent twintig jaar, je wordt wakker en er staan zes nullen op je bankrekening. Andere Tijden Sport zoekt Royston Drenthe op in Murcia waar hij ons mee terugneemt naar zijn leven vol verlokkingen en valkuilen in de top van het profvoetbal.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Start Hai Society en nieuw seizoen TV Show, Zomergasten en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV