Dinsdag 3 augustus in Camping Coppens: verhuizing naar droomhuis

Dinsdag 3 augustus in Camping Coppens: verhuizing naar droomhuis
Familie Coppens burgert langzaam in

Kijktip :

Het avontuur van de familie Coppens gaat dinsdagavond weer verder met een nieuwe aflevering van Camping Coppens. Staf Coppens, zijn Nederlandse vrouw Monique en hun twee kinderen beginnen langzaam te wennen aan het leven in Zweden.

Camping Coppens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Droomhuis
De Vlaamse presentator en zijn familie zijn naar Zweden verhuisd om een eigen camping te beginnen, maar eerst proberen ze in te burgeren. Dat lukt steeds beter, want ze kunnen inmiddels verhuizen naar hun droomhuis in het prachtige Zweedse landschap en de familie Coppens viert Kerstmis in kleine kring.

Schaatsen
Ook kunnen ze eindelijk doen waar ze al lang van hebben gedroomd: schaatsen op het bevroren Stora Bör-meer. Zweedser dan dit gaat het écht niet worden. Op zakelijk gebied lijkt het Staf en zijn gezin eveneens voor de wind te gaan, want de langverwachte vergunning voor de aankoop van de camping ligt onder de kerstboom.

Camping Coppens is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Camping Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag 3 augustus in Camping Coppens: verhuizing naar droomhuis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier