Vanavond op tv: The Good Doctor seizoen 4, documentaireserie 25 jaar foute vrienden

Vanavond op tv: The Good Doctor seizoen 4, documentaireserie 25 jaar foute vrienden
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 2 augustus

Kijktip :

Vanaf vanavond kun je op RTL 8 genieten van het vierde seizoen van The Good Doctor. Verder onder meer de documentaireserie 25 jaar foute vrienden. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 2 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Quiz: Pride Test

NPO 3
20:15 uur

In deze Pride-week op NPO 3 vieren Jurre Geluk, Ellie Lust en Miss Envy Peru de liefde en de vrijheid om te zijn wie je bent tijdens de Pride Test. In twintig vragen komt alles voorbij wat met Pride te maken heeft. Van queers tot queens en van revolutie tot regenboog. Een panel van zeven bekende Nederlanders doet mee in de studio, maar ook thuis kun je meespelen.


Nieuw: The Good Doctor seizoen 4

RTL 8
20:25 uur

Vanaf vanavond is het vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Good Doctor elke maandag vanaf 20:25 uur met dubbele afleveringen te zien op RTL 8. Aan het begin van het nieuwe seizoen rouwt het team nog vanwege het verlies van een collega. Dan volgt er opnieuw slecht nieuws. Een vrouw die is opgenomen met griepklachten blijkt te zijn besmet met het coronavirus.


Slot seizoen 1: Familie Gillis: massa is kassa

SBS 6
20:30 uur

In de laatste aflevering van de realityserie Familie Gillis: massa is kassa nadert het hoogseizoen in de parken van de familie zijn einde. Veel vaste gasten nemen afscheid en het wordt tijd voor het grote onderhoud. Ook worden er alweer voorbereidingen getroffen voor het nieuwe seizoen. Ondertussen gaat Peter sporten met zijn vriend Frans Duijts en hij trakteert Nicole op een verrassend romantisch uitje.


Nieuw: It's a Sin

NPO 3
21:50 uur

Tijdens de Pride-week op NPO 3 is van maandag tot en met vrijdag rond 22:00 uur de veelgeprezen Britse dramaserie It’s a Sin te zien. De vijfdelige coming of age-serie speelt zich af tussen 1981 en 1991 in Londen en volgt een groep vrienden tijdens de aidscrisis in de jaren tachtig. Een verre dreiging blijkt dichterbij dan het lijkt als het aidsvirus Engeland binnendringt.


Nieuw: 25 jaar foute vrienden

NPO 2
22:10 uur

Regisseur Roy Dames volgt vanaf de jaren 80 met zijn camera de bloedgabbers Verbrande Herman, Rooie Jos, Dikke Bobbie en Jantje van Amsterdam. Roy ontmoette ze in zijn stamkroeg in Amsterdam-Oost. Na films die uitgroeiden tot een culthit is er nu de driedelige serie 25 jaar foute vrienden, elke maandag om 22:10 uur op NPO 2. In deze documentaireserie maken de mannen, inmiddels getekend door het leven, de balans op van hun stormachtige verleden.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: The Good Doctor seizoen 4, documentaireserie 25 jaar foute vrienden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier