Roué Verveer dinsdag te gast in Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn

Roué Verveer dinsdag te gast in Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn
Hilariteit gegarandeerd met bijzonder duo

Kijktip :

Hans Dorrestijn zit inmiddels enkele weken alleen op een eiland, en de stemming is flink gedaald. Gelukkig krijgt hij gezelschap van cabaretier Roué Verveer. Dat belooft een interessante combinatie te worden: de energieke en extraverte Verveer met de sombere en cynische Dorrestijn.

Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Licht aan de horizon
De temperatuur op het Waddeneiland waar Dorrestijn verblijft is ook flink gedaald en niets wil meer lukken. Zelfs vogels kijken loopt uit op een fiasco. Maar gelukkig ziet Dorrestijn licht aan de horizon: cabaretier Roué Verveer is zijn volgende gast en hij heeft de lach aan zijn kont hangen. Slaagt de Surinamer erin de stemming flink op te krikken?

Natuur
De titel van dit programma zegt eigenlijk alles: Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn. De inmiddels 80-jarige schrijver en cabaretier overpeinst zijn leven op een Waddeneiland, waarbij hij slechts vergezeld wordt door mantelmeeuwen, een enkele kiekendief, zand en heel veel wind. Gelukkig komt er zo nu en dan een gast langs.

Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn is elke dinsdag om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Roué Verveer dinsdag te gast in Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier