PSV - FC Midtjylland live op tv (voorronde Champions League)

PSV - FC Midtjylland live op tv (voorronde Champions League)
Eindhovenaren treffen Deense topclub

Sport :

Na overtuigend te hebben afgerekend met Galatasaray (5-1 en 1-2) krijgt PSV in de derde voorronde voor de Champions League te maken met de Deense topclub FC Midtjylland. De heenwedstrijd in Eindhoven is op dinsdag 3 augustus vanaf 20.00 uur live te zien op RTL 7.

Sterke indruk
PSV heeft afscheid moeten nemen van enkele belangrijke spelers, waarvan Donyell Malen de meest in het oog springende naam is. De spits vertrok voor dertig miljoen euro naar Borussia Dortmund. Niettemin maakten de Eindhovenaren een sterke indruk tegen Galatasaray. Zo bleken Eran Zahavi en Mario Götze in topvorm te zijn in het tweeluik.

Oude bekende
Met FC Midtjylland treft PSV een oude bekende - niet voor hen, maar voor het Nederlandse voetbal. Vorig seizoen zat Midtjylland namelijk in de Champions League-poule met Ajax, dat twee keer van de Denen won (1-2 en 3-1). Midtjylland is nu ernstig verzwakt door corona, want er zijn drie spelers positief getest - onder wie sterspeler Pione Sisto.

De wedstrijd PSV - FC Midtjylland in de derde voorronde van de Champions League is op dinsdag 3 augustus om 20.00 uur live te zien op RTL 7. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.20 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op PSV - FC Midtjylland live op tv (voorronde Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier