Maandag in Humberto: Niek Kimmann over eerste Olympische plak ooit met BMX'en

Maandag in Humberto: Niek Kimmann over eerste Olympische plak ooit met BMX'en
De gasten van maandag 2 augustus

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van maandag 2 augustus

  • Niek Kimmann schreef vrijdag geschiedenis door als eerste Nederland ooit een gouden Olympische plak te winnen bij het BMX'en. De droom van goud deelde hij met zijn vriend Jelle van Gorkom. Vanavond schuiven ze aan, samen met Mai Verbij.
  • Ze ging voor een Olympische medaille, maar belandde in een Japans quarantainehotel. Skateboardster Candy Jacobs testte als eerste Nederlandse sporter positief op corona en moest in isolatie. Vanavond doet ze haar verhaal.
  • Het is dag elf van de Olympische Spelen! Sifan Hassan schreef sportgeschiedenis met haar gouden medaille op de 5.000 meter. We praten na over deze dag met hardloopfanaat
    Dolf Jansen, Olympisch kampioene Inge de Bruijn en sportfan Peter Heerschop.
  • Ze werden vandaag gehuldigd, en vanavond vieren we hun succes bij Humberto! Kiran Badloe, Sanne van Dijke en Arno Kamminga vertellen over hun medailles op de Spelen.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Humberto: Niek Kimmann over eerste Olympische plak ooit met BMX'en of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier