Vanavond op tv: PSV - FC Midtjylland (Champions League), docu De beveiligers

Vanavond op tv: PSV - FC Midtjylland (Champions League), docu De beveiligers
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 3 augustus

Kijktip :

Vanavond staat de volgende wedstrijd van PSV in de aanloop naar (hopelijk) kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League op het programma, tegen het Deense FC Midtjylland. Verder onder meer de documentaire De beveiligers. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 3 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: PSV - FC Midtjylland (voorronde Champions League)

RTL 7
19:20 uur

Voorbeschouwing en vanaf 20:00 uur live verslag van PSV - Midtjylland in de derde voorronde van de UEFA Champions League. Na de uitschakeling van Galatasaray is het Deense Midtjylland de volgende tegenstander in het voorstadium voor de groepsfase van het miljardenbal. PSV begint met een thuiswedstrijd. Als de Eindhovenaren deze ronde doorkomen, volgt de play-off tegen Spartak Moskou of Benfica. Na de play-offs is de groepsfase bereikt.


Camping Coppens: inburgeren in Zweden

SBS 6
20:30 uur

Het gezin van de Belg Staf Coppens en zijn Nederlandse vrouw Monique is zich langzaam maar zeker aan het inburgeren in Zweden. In deze aflevering van Camping Coppens verhuizen ze naar hun nieuwe droomhuis, kerst wordt in beperkte kring gevierd en ze kunnen iets doen waar ze lang naar hebben uitgekeken: schaatsen op het bevroren Stora Bör-meer. Er is nog reden voor feest: de langverwachte vergunning voor de aankoop van de camping ligt onder de kerstboom.


Misdaadthriller: Enemy of the State

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de misdaadthriller Enemy of the State te zien. Wanneer de succesvolle advocaat Robert Clayton Dean een oude vriend tegenkomt, komt hij in het bezit van een disc. Deze disc bevat opnames van een politieke moord. De dader komt er al snel achter dat Dean de disc in zijn bezit heeft en besluit de National Security Agency te gebruiken om hem te vinden. Dean heeft daarentegen geen idee waarom hij wordt achtervolgd.


Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn: Roué Verveer

NPO 2
22:10 uur

Na enkele weken is de stemming bij Hans Dorrestijn flink gedaald. In deze aflevering van Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn komt Roué Verveer hem vergezellen. Ook de temperatuur is flink gedaald. Niks wil lukken; zelfs het vogels kijken niet. Maar dan is er licht aan de horizon: cabaretier Roué Verveer komt langs. En hij heeft de lach aan zijn kont hangen.


Docu: De beveiligers

NPO 2
22:50 uur

In steden hangen beveiligingscamera's op straat, politici worden dag en nacht bewaakt en de kans op een aanslag in Nederland is reëel. Beveiliging lijkt vanzelfsprekend en vooral nodig. Zijn beveiligers in staat om ons te beschermen of leveren ze vooral schijnveiligheid? Anneloek Sollart filmde voor de documentaire De beveiligers vijf personen die ons veilig moeten houden.


Nieuw: Genderquake

NPO 3
22:55 uur

De tweedelige Britse documentaire Genderquake is een sociaal experiment waarbij elf millenials met verschillende genderidentiteiten een week samen in een huis in Sussex doorbrengen. Deel twee is woensdag om 22:50 uur te zien op NPO 3. De jongeren ontdekken waarin ze van elkaar verschillen en wat hun overeenkomsten zijn. Ze bepalen zelf wat ze over zichzelf vertellen en wanneer ze dat willen doen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: PSV - FC Midtjylland (Champions League), docu De beveiligers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV