Woensdag in Hoeveel ben je waard? - hoteleigenaren en alleenstaande moeder

Woensdag in Hoeveel ben je waard? - hoteleigenaren en alleenstaande moeder
Financiële situatie onder de loep

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Hoeveel ben je waard?, woensdag 4 augustus te zien op SBS6, gaat Viktor Brand weer op bezoek bij twee adressen om de financiële situatie onder de loep te nemen. Deze week zijn dat hoteleigenaren Lorenzo en Gaston en de alleenstaande moeder Sasja.

Hoeveel ben je waard? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Luxe en extravagant
Lorenzo en Gaston leiden een luxe en extravagant leven, maar daar werken ze ook keihard voor. Hun hele leven staat in het teken van hun twee viersterrenhotels in Leiden. Het geld stroomde binnen, maar de coronacrisis heeft alles op zijn kop gegooid: het geld vliegt nu net zo hard naar buiten. Het stel droomt van een huis op Curaçao om van hun rust te gaan genieten, maar zijn deze miljonairs nog wel miljonair?

Bijstand
Hoe anders is het leven van de 49-jarige alleenstaande moeder Sasja. Zij zit in de bijstand, maar was ooit gelukkig getrouwd en in het bezit van een koopwoning. Sasja verloor echter haar baan en het huwelijk liep op de klippen. Via de daklozenopvang belandde ze met haar gezin in een sociale huurwoning. Ze draait ieder dubbeltje om, maar droomt van een zorgeloos leven. Dat is echter onmogelijk met alle bijstandsregels. Hoe moet het nu verder?

Hoeveel ben je waard? is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Hoeveel ben je waard? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Hoeveel ben je waard? - hoteleigenaren en alleenstaande moeder of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier