Dinsdag in Op1: Euvgenia Parakhina over de dood van Wit-Russische activist

Dinsdag in Op1: Euvgenia Parakhina over de dood van Wit-Russische activist
De gasten van dinsdag 3 augustus

Kijktip :

Een activist uit Belarus die naar Oekraïne was uitgeweken, is dood aangetroffen in een park in de hoofdstad Kiev. Vitali Sjisjov werd maandag door zijn partner als vermist opgegeven nadat hij niet was teruggekeerd van een wandeling. Wat is er gebeurd? Euvgenia Parakhina praat er vanavond over bij Op1. Hieronder zie je wie er nog meer te gast is bij Op1.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Op1 van maandag 2 augustus

  • Dieren en planten die niet in Nederland thuishoren, maken het zich hier gemakkelijk en verdringen daarmee onze eigen flora en fauna. De gevolgen van deze ongenode gasten zijn enorm, onder andere voor de natuur. Auke-Florian Hiemstra en Janneke van der Loop vertellen bij Op1 hoe de invasieve exoten ons land binnen komen en wat we ertegen kunnen doen.
  • Vandaag werd de Wit-Russische activist Vitali Sjisjov dood gevonden in een park in Kiev. Was het zelfmoord of toch een brute afrekening? Euvgenia Parakhina vreest het ergste. Vanavond schuift ze aan bij Op1.
  • De zesde gouden medaille voor Nederland is binnen! Baanwielrenners Harrie Lavreysen, Roy van den Berg en Jeffrey Hoogland wonnen goud tijdens een fenomenale race tegen de Britten. Suse van Kleef is te gast bij Op1 om te vertellen over het laatste sportnieuws.
  • Morgen is het precies een jaar geleden dat Jan Waltmans, toen ambassadeur in Libanon, zijn 55-jarige vrouw Hedwig verloor bij een van de heftigste explosies uit de geschiedenis: de ontploffing in de haven van Beiroet. Hij vertelt vanavond bij Op1 over zijn grote verlies en hoe hij verder ging.

Presentatie
Vanavond presenteren Margje Fikse en Kefah Allush de nieuwe aflevering van Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Euvgenia Parakhina over de dood van Wit-Russische activist of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier