Serierecensie: in Top Secret UFO Projects: Declassified zie je ze vliegen

Serierecensie: in Top Secret UFO Projects: Declassified zie je ze vliegen
Vliegende schotels in alle soorten en maten

Kijktip :

Vanaf 3 augustus staat de serie Top Secret UFO Projects: Declassified op Netflix. Straaljagerpiloot Alex Dietrich zal haar ontmoeting met een onbekend vliegend object niet snel vergeten. Ze vertelt over wat ze op 14 november 2004 zag: "Het vliegende object had de vorm van een grote Tic Tac." Lees hier de serierecensie van Top Secret UFO Projects: Declassified.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Close Encounters of the Third Kind
De vele verhalen over ontmoetingen met buitenaardse wezens worden vaak van tafel geveegd, maar toch zijn er veel mensen die geloven dat ufo's wel degelijk bestaan. Als er buitenaardse wezens op deze wereld zijn, hoelang zijn ze dan al hier? Wat willen ze van ons? Zijn ze van plan om ons pijn te doen, te helpen of zelfs te redden?

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Welke bezoeken van buitenaardse wezens heeft de Amerikaanse overheid stilgehouden? Met zoveel verhalen over ufo’s en onverklaarbare gebeurtenissen moet er binnenkort wel bewijs naar boven komen voor buitenaards leven. Met computeranimatie worden de vele bijzondere ontmoetingen met ufo's in beeld gebracht, onder meer in Belgie, Tsjechië, Zimbabwe en veel in de Verenigde Staten. Ook komen mensen die beweren ontvoerd te zijn door buitenaardse wezens aan het woord. Bijzonder fascinerend en spannend allemaal - maar helaas, echte antwoorden krijg je in deze 6-delige serie ook niet. Toch verwacht de wereld snel antwoorden te krijgen over dit mysterieuze fenomeen. Drie sterren.

Cast
Naast Stephen Bassett (directeur Paradigm Research Group) en journalist Nick Pope is ook Caroline Cory (Among Us) in deze documentaire serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Petr Vachler (Top 10 Secrets and Mysteries).

Vanaf 3 augustus is de serie Top Secret UFO Projects: Declassified te zien op Netflix. Deze serie bevat 6 afleveringen van ongeveer 43 minuten. Genre: Documentaire. IMDb-score: 5,7.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: in Top Secret UFO Projects: Declassified zie je ze vliegen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier