FC Luzern - Feyenoord live op tv (voorronde Conference League)

FC Luzern - Feyenoord live op tv (voorronde Conference League)
Rotterdammers mogen opnieuw aan de bak

Sport :

Feyenoord reist deze week af naar Zwitserland voor de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Conference League, tegen FC Luzern. De wedstrijd is donderdag om 20.30 uur live te zien op ESPN en het open kanaal van FOX.

Lees hier op welk kanaal ESPN en op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Samenvatting en hoogtepunten FC Luzern - Feyenoord

FC Drita
Dat Feyenoord opnieuw een zware kluif wacht, lijkt na het vorige tweeluik wel zeker. Tegen het nietige FC Drita, de nummer twee van de competitie in Kosovo, gingen de Rotterdammers met meer geluk dan wijsheid door. Na een doelpuntloos gelijkspel in de heenwedstrijd won Feyenoord de return in De Kuip (ondanks een aantal levensgrote kansen voor Drita) met 3-2.

Play-off
Vooral in de achterhoede lijkt Feyenoord dus de nodige problemen te kennen, maar het komt ook moeizaam tot scoren. Tegen Luzern moet het op alle fronten beter. Als Feyenoord deze ronde doorkomt, volgt een play-off tegen het Zweedse IF Elfsborg of Velez Mostar uit Bosnië. Die strijd gaat om een definitieve plek in de groepsfase van de Conference League.

De wedstrijd FC Luzern - Feyenoord is op donderdag 5 augustus om 20.30 uur LIVE te zien op ESPN en het open kanaal van FOX. De voorbeschouwing op zowel ESPN als FOX begint om 19.30 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op FC Luzern - Feyenoord live op tv (voorronde Conference League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier