Vanavond op tv: Blokhuis Extra met gay-icoon Madonna, docu over Leonardo DiCaprio

Vanavond op tv: Blokhuis Extra met gay-icoon Madonna, docu over Leonardo DiCaprio
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 4 augustus

Kijktip :

In de Pride-week is er in Blokhuis Extra: de jaren 80 vanavond aandacht voor het ultieme gay-icoon Madonna. Verder onder meer de documentaire Hollywood's Golden Boy over Leonardo DiCaprio. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 4 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Hoeveel ben je waard? - extravagante hoteleigenaren

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Hoeveel ben je waard? neemt Viktor Brand het financiële vermogen van hoteleigenaren Lorenzo en Gaston en de alleenstaande moeder Sasja onder de loep. Hoteleigenaren Lorenzo en Gaston leven een luxe en extravagant leven. Maar niet zonder daar keihard voor te werken. Het geld stroomde ooit naar binnen, maar sinds de coronacrisis nu ook net zo hard weer naar buiten. Sasja draait ieder dubbeltje om, maar droomt van een leven zonder bijstand en mét eigen huis.


Actiefilm: Man on Fire

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de uitstekende actiefilm Man on Fire te zien. De aan alcohol verslaafde ex-CIA-agent John Creasy krijgt opdracht om in Mexico-Stad de dochter van een rijke zakenman voor ontvoerders te beschermen. Het noodlot slaat echter toe en Pita wordt toch ontvoerd. Nadat de overdracht van het losgeld is mislukt en het kind vermoord wordt, begint de op wraak beluste Creasy een bloedige jacht op de ontvoerders.


Blokhuis Extra: Madonna en Klein Orkest

NPO 3
21:05 uur

In de Pride-week op NPO 3 zie je in de jaren 80-serie van Blokhuis Extra onder meer het ultieme gay-icoon Madonna, het synthpoptrio Bronski Beat en het Pride-lijflied 'It's Raining Men' van de Weather Girls. Verder vertellen de mannen van Tears for Fears over de grote hit 'Shout', hun vuist-in-de-lucht-protestsong. Harrie Jekkers van Klein Orkest blikt terug op zijn bekendste nummer 'Over de muur'.


Nieuw: Cornwall Air 999

Discovery
21:30 uur

In het nieuwe programma Cornwall Air 999 worden de heldhaftige ziekenbroeders en -zusters die op de traumahelikopters van The Cornwall Air Ambulance werken gevolgd. Het uitgestrekte en afgelegen district Cornwall in het zuidwesten van Engeland is met een gewone ambulance niet snel te bereiken. Mensen in nood zijn daarom aangewezen op de traumahelikopters van The Cornwall Air Ambulance. Zij bieden hulp aan de inwoners die wonen aan de kustlijn van maar liefst 650 kilometer en het achterland.


Docu: Leonardo DiCaprio - Hollywood's Golden Boy

NPO 2
22:55 uur

De documentaire Hollywood's Golden Boy neemt je mee op de reis die DiCaprio heeft afgelegd: van zijn droom als jongetje om tot de top van Hollywood door te dringen en het razendsnel stappen maken op de ladder van de filmindustrie tot het gevecht tegen het beeld dat de industrie hem wil opleggen. Alle grote successen uit zijn carrière komen voorbij, van What's Eating Gilbert Grape en Titanic tot The Aviator en Django Unchained.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Blokhuis Extra met gay-icoon Madonna, docu over Leonardo DiCaprio of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV