Woensdag in De Oranjezomer: Youp van 't Hek

Woensdag in De Oranjezomer: Youp van 't Hek
Gaat combinatie met Johan Derksen voor vuurwerk zorgen?

Kijktip :

Niemand minder dan Youp van 't Hek schuift woensdagavond aan bij Hélène Hendriks, Johan Derksen en René van der Gijp in de SBS6-talkshow De Oranjezomer. De cabaretier zal daar ongetwijfeld zijn licht laten schijnen over de Olympische Spelen maar de kijker hoopt natuurlijk vooral op sneertjes naar personen uit het nieuws.

Derksen heeft er zin in
Hendriks, die Wilfred Genee vervangt tijdens diens vakantie, maakte dinsdagavond bekend dat Van 't Hek, die normaal toch niet echt vaak te zien is in talkshows, het praatprogramma met een bezoek zal vereren. Derksen kijkt er in ieder geval naar uit: "Leuk. Dan is Youp een keer niet de leukste aan tafel", grapt hij. Dat belooft wat.

Gedeelde aversie tegen Arie Boomsma
De combinatie van de twee heren, die beiden niet echt een blad voor de mond nemen en gelukkig nog zeggen waar het op staat, kan nog wel eens voor wat vuurwerk gaan zorgen. Waar ze elkaar overigens volledig in vinden, is hun aversie tegen Arie Boomsma. Waar Van 't Hek hem in een van zijn columns omschreef als een gereformeerde inktlap zonder gevoel voor humor, legt Derksen de fitnessgoeroe ook regelmatig op het slachtblok, zoals vorige week nog, toen de analyst hem een 'geweldige lul' noemde.

De Oranjezomer met Youp van 't Hek is woensdagavond om 21:35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in De Oranjezomer: Youp van 't Hek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier