Docuserie De wondere wereld van chocolade vanaf donderdag te zien op RTL Z

Docuserie De wondere wereld van chocolade vanaf donderdag te zien op RTL Z
Binnenkijken bij chocoladefabrieken

Kijktip :

Chocolade, wie houdt er niet van? Het is één van de populairste snacks en snoepjes ter wereld. In de zesdelige documentaireserie De wondere wereld van chocolade krijgen we een uniek kijkje achter de schermen bij het productieproces.

Chocoladefabrieken
De grootste, bekendste en meest iconische chocoladefabrieken gunnen de consument en de kijker in deze zesdelige documentaireserie (verdeeld over twee avonden uitgezonden) een uniek kijkje in de keuken. De makers van de serie nemen bovendien een duik in de geschiedenis van onze meest favoriete chocoladerepen, en volgen het gehele productieproces.

Queen Elizabeth
Maar De wondere wereld van chocolade heeft nog veel meer te bieden. Er komen namelijk tal van trivia en leuke weetjes voorbij. Zo bezoeken de makers de grootste chocolaterie ter wereld, krijgen ze 's werelds duurste chocoladereep in handen en onthullen ze wat het favoriete chocolaatje van de Britse Queen Elizabeth is.

De zesdelige documentaireserie De wondere wereld van chocolade is op donderdag 5 en donderdag 12 augustus om 20.30 uur te zien op RTL Z. Lees hier op welk kanaal RTL Z te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docuserie De wondere wereld van chocolade vanaf donderdag te zien op RTL Z of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier